top of page
Keresés
  • Szerző képePör Gergely

5 Tipp, hogy jól mutass az esküvői videofilmeden!

Néhány egyszerű, de sokszor elfeledett tippet osztunk meg veled, amiket érdemes megfogadnod, hogy a legjobban mutass az esküvői videofilmeden:


Tipp #1: Aludd ki magad!

A szemed alatti karikák sem a fotón, sem a videón nem mutatnak jól. Ilyenkor persze könnyű ezt mondani, hiszen rengeteg mindenen jár előző este az ember esze. Mégis, amennyire tudod, pihend ki magad, hiszen az esküvő napján formában kell lenned.



Tipp #2: Izzadás ellen fixáló spray

Ha nagyon meleg van, vagy izgulsz és izzadsz, akkor a lecsorgó izzadság esetleg kárt tehet a sminkedben is. Kérd meg a fodrászodat, kozmetikusodat, hogy némi izzadság gátló spray-el fújja le a homlokod, így a fontos pillanatokban is tökéletes lesz a sminked a nagy meleg, vagy izgulás ellenére is és nem kenődik el.



Tipp #3: Mosolyogj!

Tanulj a filmsztároktól és mosolyogj, amennyit csak tudsz. Figyel arra, hogy ez ne menjen át idétlen vigyorgásba. Ugyanakkor bármennyire is szorít a cipő, kényelmetlen az abroncsos ruhával közlekedni, vagy nagyon meleg van, esetleg valami nem a te elképzeléseidnek megfelelően alakul, akkor is mosolyogj. Ez a te napod, a homlokráncolásra ott van az év összes többi napja ;)



Tipp #4: Húzd ki magad!

Akármit is csinálsz, ha ülsz, vagy ha sétálsz lehetőleg húzd ki magad. Nem kell görcsösen erre figyelned, de jó ha tudod, hogy így sokkal attraktívabban fogsz mutatni az esküvői videofilmeden.



Tipp #5: Használj matt sminket az esküvődre

Azok a sminkek, púderek, amelyek csillogóak, fényvédő faktort tartalmaznak, erősebben verik vissza fényt és hatásukra sápadtabbnak, túl világosnak fog tűnni az arcod. Alkalmazz matt púdert és sminket, hogy a túl erős fényvisszaverő hatást elkerüld.


50 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page