top of page
menyasszony virágcsokra

Párok véleményei a munkáimról

A párokkal készült legújabb videók már 4K felbontásban készültek.
Ha szaggat lejátszás közben, akkor a lejátszó ablak jobb alsó sarkában lévő fogaskerék ikonra (Settings) kattintva bal egérgombbal állítsd a felbontást "Auto"-ról 1080p, vagy 720p értékre.

"Kedves Gergő!

Nagyon köszönjük a profi munkádat. Az esküvőnkről készített videó tökéletesen azt a hatást hozta amit vártunk. Nagyon elégedettek vagyunk és örülünk, hogy Téged választottunk. Csak ajánlani tudunk mindenkinek."

Tarné Nagy Szilvia

"Gergő hihetetlen precíz, profi, minden részletre odafigyelő szakember, aki tuti, hogy mindenre megtalálja a megoldást. Amire nem lehet, arra is. :D Izgalmas, pörgős, megható filmet készített rólunk, imádtuk a közös munka minden percét. Aki vacillálna, hogy legye-e videós, ne tegye. Mindenképp legyen. :) "

Busi Ágnes

"Nagyon szuper lett a videó - ezt már sokadik megnézés után mondom:) A második vizsgán is átment, a szülőknek is nagyon tetszett!
 
Nem tudom pontosan, hogy hányszor sírtak rajta, de az első megnézésük egyből háromra sikerült:) Hamar el fog kopni a DVD:) Nagyon pörgős a film, nem unalmas (pedig volt vendég bőven). Nagyon tetszenek az éttermi képek, ahol mindenki látszik. A táncos részekből is jól válogattál:D
 
Nem sorolom fel az összes részt, tényleg szuper lett minden! Örülünk, hogy Téged választottunk videósnak!:)"

Vargáné Szőke Edina

"Kedves Gergő!
Hálásan köszönjük, hogy életünk egyik legszebb napját megörökítetted. A film tökéletesen visszaadja nekünk a felejthetetlen pillanatokat."

Andi & Zoli

"Még egyszer köszönöm szépen a szép és színvonalas munkát! Bátran foglak ajánlani, ha arra kerül a sor."

                                                                 Gedei Enikő- Dublin

"Szia Gergő! Az esküvői kisfilm nagyon jó lett! A családban mindenkinek tetszik. Már vidéki "körúton" is voltunk vele. Köszönjük szépen!"

 

                                                                                   Lieber Anita

"Helló Gergő!
Szuper lett a DVD, mindenkinek nagyon tetszett.
Még egyszer köszönjük a munkát."

Pál Attila - Dunaharaszti

bottom of page