top of page
Jogi Nyilatkozat

Az eventfilm.hu weboldal üzemeltetője a Pör Gergely e.v.

Üzemeltető adatai:
Telephely címe: H-1223 Budapest, Kistétény utca 6/A.
Képviselő: Pör Gergely
E-mail: hello@eventfilm.hu

Minden felhasználó, aki belép az eventfilm.hu weboldalra és/vagy a weboldal bármely aloldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője az eventfilm.hu által kínált egyik szolgáltatásnak sem.

Az eventfilm.hu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az eventfilm.hu üzemeltetője jogosult.

Az eventfilm.hu üzemeltetője előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Kivételt képez ez alól az az eset, amikor a felhasználó saját, személyes használatra a szabad felhasználás körébe tartozóan - ezen oldal, illetve aloldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtatja. A magáncélú felhasználás ellenértékhez nem kötött, azonban jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

Az eventfilm.hu weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon az eventfilm.hu üzemeltetőjének akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az eventfilm.hu üzemeltetője semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, filmek, vagy más írott, hangzó és egyéb anyagok tekintetében.

Az eventfilm.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. Az eventfilm.hu üzemeltetője nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes. Az eventfilm.hu weboldal és/vagy bármelyik aloldalának, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, filmek, vagy más írott, hangzó és egyéb anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, az eventfilm.hu weboldal és/vagy bármelyik aloldalának használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, fordítási hibákból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az eventfilm.hu üzemeltetője kifejezetten kizárja.

Az eventfilm.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az eventfilm.hu weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Az eventfilm.hu weboldalon található adatok, leírások, árlisták nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek - tekintettel szolgáltatásaink egyediségére -, hivatalos ajánlatot kizárólag személyes kapcsolatfelvétel után adunk.


Adatvédelem

Az eventfilm.hu weboldal ingyenesen, mindenféle hivatalos adat megadása nélkül látogatható. A honlap egyes részeinek, illetve a "Kapcsolat" részének használatához azonban szükséges néhány személyes jellegű információ megadása. Az eventfilm.hu üzemeltetője, mint ezen személyes adatok kezelője, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva kezeli és tartja nyilván megadott személyes adatait. Kizárólag azokat az adatokat tartjuk nyilván, melyekre a magánszemély, vagy cég előzetesen felhatalmazást ad, illetve, amelyek egyes szolgáltatási fázisokhoz szükségesek (ajánlattétel, szerződéskezelés, számlázás).

Az eventfilm.hu üzemeltetője a közölt adatokat semmilyen körülmények között nem teszi hozzáférhetővé harmadik Fél számára.

bottom of page